Giriş yap

Oregon Hizmet Ağını Genişletiyor!

25.01.2021

Uluslararası nakliye ve lojistik sektörü Dünya ve Türkiye’de bilişim ve yazılım teknolojisinin imkanlarını filo yönetimi, yükün ve aracın takibi, güzergah, geçiş ve gümrük işlemlerinin takibi için kullanarak öncülük etti. Elektronik ve yazılım kullanımı daha güvenli daha çevreci, sürücülere destek olan araç sistemlerin gelişiminde de etkili.
Uluslararası nakliyede bilişim hizmetleri ile filolara destek veren hizmet firmaları uzmanlaşarak etkin hizmet sağlayıcı konumuna geldiler. Bu firmalardan Oregon 2011 yılından bugüne lojistik firmalarına NCTS transit çözümleri sunuyor.

Oregon NCTS sistemi, Türkiye, AB ve EFTA ülkeleri ile İngiltere, Sırbistan ve Makedonya gümrük idarelerine T ( TR, T1, T2, T-) teminatlı gümrük transit beyanlarını ve AB Giriş Özet beyanlarını (ENS) online sunabilen sistem sağlıyor.Oregon sistemi, Türkiye, Almanya, Bulgaristan, Romanya, Makedonya, Sırbistan, Polonya ve İtalya gümrük idarelerine doğrudan, diğer NCTS gümrük sistemlerine ise endirekt olarak beyanname gönderebiliyor, yakıt yönetimi ve KDV iade hizmetleri, CRM ve finans yönetimi gibi hizmetler de verebiliyor.

Oregon Fleet
Bu hizmetlerin yanında Oregon filo takip hizmetleri de oluşturuldu. Oregon Filo takip hizmetleri yönetimini kısa bir süre önce Bekir Ortabaşı üstlendi.

Oregon Fleet, karayolu taşımacılığı yapan firmalara araç izleme, canbus veri analizi, takometre veri indirme ve saklama çözümleri sağlamaktadır.

Konu ile ilgili olarak Bekir Ortabaşı’dan Oregon Fleet ve çalışmaları hakkında bilgi aldık. “Taşımacılık ve lojistik sektörünü baba mesleği olarak tanımaya başladım. Yurtdışında lisans üstü eğitimimden sonra sektöre çekici sağlayan DAF ve IVECO gibi firmalarda çalıştım. Bir süre ithalat, ihracat ve hizmet firmalarında görev yaptım. Taşımacılığı ve lojistiğin ihtiyaçlarını biliyorum. Sektör firmaları ile iş sırasında paydaşlık ve dostluğu birleştirecek birikim ve güven ilişkilerim var.

Filo Yönetim Çözümleri ile karayolu taşımacılığı yapan firmalara bütün bu hizmetleri tek cihazla sağlayan Oregon Fleet araç takip cihazının garantisi ise hizmet süresince devam ediyor. Cihazı kiraladıktan sonra hat, bayi hizmeti ve teknik destek ücretsiz. Aracınızı 7/24 izleyebildiğiniz gibi geçmişe dönük rota takibi de yapma imkanınız var. Bununla beraber araç rotadan çıkarsa telefon ya da mail yoluyla bildirim alabilirsiniz.Oregon Fleet araç takip cihazı ile beraber tüm dijital takograf verilerinizi indirmeniz ise tek tıkla mümkün. Bildiğiniz gibi dijital takograf verilerini indirme işlemi zorunlu bir hale geldi ve bu işlemi gerçekleştirmeyen firmalara yurtdışında büyük cezalar kesiliyor. Bunun için ise şirket takograf kartınızı Oregon’a göndermeniz yeterli. Oregon, takograf kartınızı yüksek güvenlikli data merkezinde sizler için saklıyor. Size sadece verileri indirme sıklığını belirlemek kalıyor. Bununla beraber Oregon bir önemli girişime daha imza atıyor. Petrol ofisi ile Finansal Aracılık sözleşmesi imzalayan Oregon aracılığı ile DBS’ye gerek duymadan vadeli yakıt alabiliyorsunuz. Başta Oregon ortaklarına ve müşterilerine daha sonra diğer uluslarası nakliyeciler ve yurtiçi nakliyeciler bu hizmetten faydalanabilicek. Bu hizmetlerin beraberinde Taşıt tanıma sistemi, Sürücü tanıma modülü, Motor blokaj gibi tek hizmetlerle filonuzu güvence altına alabilirsiniz. Bu hizmetleri güncelleyerek ve yenileyerek yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Haberler ve duyurular Hepsini göster

19.06.2023

Transit çözümlerde öncü rolümüzü sürdürmeye devam ediyoruz.

Multimodal 2023 Nec Birmingham, lojistik sektöründeki lider firmaları, tedarikçileri ve nakliyecileri bir araya getiren...

31.05.2023

Oregon, Hataylı Depremzede Lojistikçilerin Yaralarını Sarıyor

Ülkemizi derinden yaralayan depremde zarar gören yurttaşlarımız için gösterilen seferberlikte, Oregon Teknoloji Hizmetleri A.Ş. Antakya Ticaret ve Sanayi Odası ...

12.06.2022

Multimodal 2022 Fuarında Yerimizi Aldık!

Sevgili Paydaşlarımız, Sizleri 14 – 16 Haziran 2022 tarihleri arasında Birmingham / İngiltere'de düzenlenecek olan Multimodal 2022'nin parçası olmaya davet ediyoruz.

05.01.2022

İngiltere tarafına yapılan taşımalarda GVMS bildirimi zorunluluğu 1 ocak itibariyle başladı!

1 Ocak 2022 tarihinden itibaren yapılacak olan Birleşik Krallık taşımalarında GVMS (Goods Vehicle Movement Service) uygulaması iki yönlü olarak zorunlu hale gelecek olup taşımacıların tüm işlemleri için hareket/çıkış limanına varmadan önce GVMS üzerinden GMR numarası (Goods Movement Record) almaları gerekmektedir. GMR yokluğu halinde araçlarınız gemiye kabul edilmeyecektir.

03.12.2021

Oregon Teknoloji Hizmetleri Logitrans 2021de sizlerleydi!

Standımızı ziyaret eden herkese teşekkür ederiz. Seneye görüşmek üzere.

05.04.2021

Oregon’dan Şirket Ortaklarına Pandemi’de Moral Hediyesi!

Oregon Teknoloji Hizmetleri A.Ş. Antakya, Mersin ve Gaziantep’te yerleşik 120 ortağına cep telefonu hediye etti.

25.01.2021

Oregon Hizmet Ağını Genişletiyor!

Oregon Fleet Araç Takip Sistemiyle beraber Ticaretinizi Güvence altına alın!

14.01.2021

Brexit Hakkında...

Brexit Sonrası Transit ve Taşımacılık Uygulamaları

Oregon'un tüm yeniliklerden ilk siz haberdar olun.

Subscribe Subtitle